Epoksi smola ima vrlo široku primenu, ali bismo prema tipu smole, vremenu želiranja ili vrsti učvrćivača mogli da je grupišemo u nekoliko osnovnih vrsta:
  • Epoksidna smola za nakit i manje predmete
  • Epoksi za izlivanje stolova i rad sa drvetom
  • Epoksi smola u industrijskoj proizvodnji - laminacija, brodogradnja, izrada skija, autoindustrija
  • Epoksidna smola za industrijske i dekorativne podove

Za svaku od navedenih kategorija postoje uopštena pravila za rad, dok su neke stvari specifične za svaki od epoksida.

Kako da tehnički što brže upoznate epoksidnu smolu iz bilo koje od navedenih kategorija i kako da naučite da bez greške radite sa njom, prepustite nama jer smo do sada stekli ogromno iskustvo o čemu svedoče naši radovi i reference.

Besplatna obuka


Ukoliko ste kupac naše smole omogućena vam je jednodnevna besplatna obuka gde ćete u našoj radionici dobiti sve neophodne informacije za siguran početak i uspešan rad, a gde ćemo odgovoriti i na sva vaša pitanja.

Obuka je teorijska jer smo kroz višegodišnji rad sa kupcima naučili da se za jedan dan ne može preneti praktično znanje kao što se za jedan dan ne može napravi sto ili drugi komad nameštaja.
Kao i u drugim zanatima, za praktičan rad je potrebno mnogo više od jednog dana, nedelje pa i meseci.





Trajanje obuke


Naša besplatna obuka se sastoji od dva dela, gde se u prvom delu upoznajete sa vrstama smola i njihovim mogućnostima i taj deo prosečno traje od 45 min do 60 min.
Drugi deo obuke je u našoj radionici gde ćete se upoznati sa postupkom izrade stolova i ostalih predmeta u kombinaciji sa drvetom.
Postupak podrazumeva odabir i pripremu drveta, izdradu različitih vrsta kalupa, tehnike izlivanja i postupke završne obrade kao posebno značajnog segmenta obuke.
Trajanje drugog dela obuke je od 2 do 2,5 sata, zavisno od vašeg predhodonog znanja u radu sa drvetom, od vaših budućih ambicija, broja pitanja i interesovanja.

Uslovi

Uslov za besplatnu obuku je kupljena epoksidna smola kod nas u vrednosti od minimum 23.500 dinara i može biti udružena za 2 do 3 osobe.

Ukoliko su vaše potrebe znatno manje, a ipak želite da vas neko uputi u rad sa epoksidom, možete nas prilikom ličnog preuzimanja pitati sve što smatrate bitnim da vaš prvi projekat bude uspešno realizovan.
Konsulatacije nekada traju i po sat vremena, jer kupci dolaskom kod nas prepoznaju našu želju da im se u potpunosti posvetimo, a opet sa ciljem da njihova kupovina bude opravdana dobrim rezultatima sopstvenog rada.

Kada se obuka plaća?


Ukoliko želite da vam se drugačije posvetimo i da se kroz višednevnu praktičnu obuku potpuno usavršite uz nas, kontaktirajte nas za cenu takvih obuka. (Na primer: izrada jednog stola po vašim željama od početka do kraja.)

Saradnja


Sa mnogim kupcima smo kroz otvoren pristup i kontinuiranu tehničku podršku i posvećenost izgradili višegodišnji prijateljski odnos koji želimo da nagradimo povlašćenim cenama epoksida.

Kupovinom naših materijala možete sebi obezbediti povlašćene cene iz Bepox Loyalty Club-a. Zato preporučujemo da posetite našu klupsku stranicu i bliže se informišete o stalnim popustima za članove.

Mnogi naši kupci postaju i naši partneri jer najboljima u svojoj delatnosti prosleđujemo česte upite koje dobijamo za izradu stolova, manjih predmeta iz primenjene umetnosti i slično.

Kroz partnerstvo i međusobnu dobru saradnju sa svojim kupcima, postali smo prepoznatljivi i izdvajamo se na tržištu epoksida u Srbiji.


Podeli sa prijateljima